Fri frakt över 699 kr
30 Öppet köp, 30 dagar!
Säker betalning

Byten & returer

För oss är det viktigt att du är nöjd med ditt köp, du har därför 30 dagars öppet köp (ångerrätt) från det datum du har tagit emot din leverans. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av varorna som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa varans art, egenskaper och funktion. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. Bad- och underkläder går ej att returnera pga. hygieniska skäl.

Varor och produkter som skall returneras skall skickas tillbaka till oss i originalförpackning samt med alla taggar och etiketter kvar i plagget. För de fall där tillhörande fodral, emballage, informationsfolder och äkthetsintyg inte medföljer vid utnyttjande av ångerrätt, har Ruza.se rätt att neka returen.

1) Fyll tydligt i uppgifterna i enlighet med returinformationen på följesedeln.

2) Lägg varorna i dess originalförpackning och förpacka med fördel i originalemballaget, förslut ordentligt. Fäst bifogad returetikett ovanpå den tidigare etiketten på paketet. OBS, fäst ej returetiketten på originalförpackningen.

3) Lämna paketet hos närmaste paketombud. När din retur registrerats online och vi mottagit paketet får du pengarna tillbaka.

Observera att vid återköp/retur tar vi ut en kostnad för returfrakt på 59 kr som kommer att dras vid återbetalning till dig. Kom ihåg att be om en kvittens med spårningsnummer när du lämnar in din retur. Detta är din försäkring ifall paketet skulle försvinna. Observera att om du inte använder den bif. returfraktetiketten är du ansvarig för varorna tills de når oss. Saknar du en returfraktetikett eller retursedel kan du få nya skickade till dig genom att kontakta vår kundservice på mejl hello@ruza.se.

Vid byte av produkt/vara pga. färg och/eller storlek utgår ingen returfraktskostnad för leverans till vårt lager, däremot utgår ny fraktkostnad vid beställning av ny produkt/vara. Observera att vid byte där färg och/eller storlek är slut i lager hanteras ärendet som en retur. Om du returnerar ett större antal produkter/varor än du byter till definieras det inte som ett byte utan som ett nytt köp.

Om du väljer att returnera en eller flera produkter/varor vid kampanjköp där en produkt/vara följt med på köpet så skall även gratisprodukten returneras tillbaka i oöppnat/ursprungssick. Om man väljer att behålla gratisprodukten kommer vi skicka ut en faktura på produktens värde.